راهنمای اصولی برای نورپردازی آشپزخانه + قوانین مهم

راهنمای اصولی برای نورپردازی آشپزخانه + قوانین مهم

راهنمای اصولی برای نورپردازی آشپزخانه + قوانین مهم

راهنمای اصولی برای نورپردازی آشپزخانه + قوانین مهم

نور یک عامل ضروری در ایجاد یک دکوراسیون در هر فضایی است، مخصوصا که در آشپزخانه، زیرا آن را به بهترین مکان برای لذت بردن از پروسه آماده کردن وعده های غذایی تبدیل می کند.

از آنجایی که ما زمان زیادی را در معرض نور های مصنوعی میگذارنیم، بنابراین بسیار مهم است که مطمئن شویم نورپردازی به بهترین شیوه انجام گرفته است. اگر تمایل دارید که در این زمینه اطلاعات به دست آورید، این مقاله از گامی نو را به شما توصیه می کنیم:

قوانين طلایی در نورپردازی

ما پس از بررسی توسط کارشناسان این زمینه، به نتیجه رسیدیم که برای داشتن یک نورپردازی اصولی باید 7 قانون طلایی را رعایت نمایید.

یک : منابع روشنایی مقابل کابینت ها یا لوازم با ارتفاع بلند مثل یخچال ها را، حداقل با 30 سانتی متر فاصله نصب کنید، این کار تابش نور کافی را در داخل این عناصر تضمین میکند و در عین حال زیبایی آن ها را نیز به وضوح نشان می دهد. در پلان زیر محل مناسب اینگونه روشنایی ها، نشان داده شده است.

دو : نورپردازی زیر کابینت های بالایی را فراموش نکنید، استفاده از نور ال ای دی در این قسمت ها به شما نور کافی برای دید بهتر را می دهد، ما معمولا روی سطح کابینت ها مراحل آماده سازی غذا را انجام می دهیم که نیاز به دید کافی دارد.

سه : در زمان نصب منابع نوری برای جزیره، آن ها را حتما در قسمت مرکزی جزیره چه به صورت افقی و چه به صورت عمودی نصب کنید، و چراغ های کنار را نسبت به همین نقطه از چراغ وسطی فاصله دهید.

چهار : قبل از شروع نورپردازی با یک متخصص مشورت نمایید زیرا برخی از قسمت های سقف امکان نصب چراغ ها را به شما نمیدهد، اگر از سقف کاذب استفاده می کنید، کار برای شما راحت تر خواهد بود. 

پنج : منابع نوری را در لایه های مختلف استفاده نمایید، منابع اصلی برای روشن کردن محیط و منابع نور تاکیدی برای تمرکز بر نقاط خاص و نور های تزئینی که صرفا جهت زیبایی استفاده می شوند.

شش : منابع نوری را طوری تنظیم که مناطق کار را روشن کند، سینک ظرفشویی، اجاق گاز، سطح کابینت ها مناطقی هستند که برای دید کافی به نور بیشتری احتیاج است.

هفت : اگر امکان نصب نور های ال ای دی در زیر کابینتهای بالایی وجود ندارد، منابع نوری که در سقف نصب می کنید را با لابه کابینت های زمینی تراز کنید.

انواع منابع نوری مورد استفاده در آشپزخانه 

قبل از این که شروع به برنامه ریزی برای چیدمان منابع نوری آشپزخانه خود نمایید، باید بدانید که ما نورپردازی را به 4 بخش تقسیم میکنیم:

  1. نور اصلی یا محیطی
  2. نور کار یا وظیفه
  3. نور تاکیدی
  4. نور تزئینی 

نور اصلی یا محیطی

این نور ها معمولا نور هایی هستند که وظیفه روشن کردن محیط را بر عهده دارند، بهتر است آن را طوری انتخاب کنید که با سایر قسمت های خانه مخصوصا نشیمن هماهنگ باشد. اگر این منابع نوری را به صورت هالوژن های سقفی انتخاب کنید، روشنایی یکدست و یکپارچه ای به محیط می دهد که در این صورت ترکیب آن با منابع نوری دیگر بسیار راحت خواهد بود. 

مشاهده دسته بندی جاکفشی مدرن

نور کار یا وظیفه

نور کاری یا وظیفه به نوری میگویند که برای روشن کردن محل های کار مثل پخت و پز، آماده کردن غذا، مراحل کار و … استفاده میشود. جهت دادن به نور ها در این قسمت ها به شما دید بهتری برای انجام کار می دهد.

به راحتی با استفاده از ال ای دی ها میتوانید این نور را برای خود تامین کنید. نکته که باید از آن مطمئن شوید، این است که نوری که میز کار شما را روشن می کند، پشت سر شما قرار نگیرد در این صورت سایه شما مانعی بر سر راه نور خواهد بود. 

مشاهده دسته بندی و خرید کمد لباس

نور تاکیدی

نور تاکیدی محبوب ترین نوع نور پردازی بین طراحان دکوراسیون است که از این نور برای جلب کردن توجه به عناصری مانند تابلو های هنری در گالری ها استفاده میشود. اما استفاده آن در آشپزخانه به چه صورت است؟ اگر کابینتی با درب های شیشه ای دارید که در در آن ظروف تزئینی قرار داده اید از این نوع نورپردازی می توانید برای نمایش بهتر آن استفاده نمایید.

از این نورپردازی برای تاکید بر ویژگی های خاص مانند یک دیوار با متریال ویژه یا شلف ها نیز استفاده نمود.

مشاهده دسته بندی برای خرید دراور

نور تزئینی

نرو های تزئینی در دکوراسیون معمولا برای تکمیل ظاهر فضا استفاده میشود. برای انتخاب نور های دکوراتیو، حتما نوری را انتخاب کنید که با مابقی نور ها و همچنین سبک دکوراسیون شما هماهنگ باشد. یک قانون کلی در این زمینه است که بهتر است، از تعداد چراغ های فرد استفاده کنید.

مشاهده دسته بندی میز کنسول مدرن

دو نکته که معمولا فراموش می شود

  • حتما برای هر منبع نور از کلید های جداگانه استفاده کنید تا بتوانید بسته به نیاز و موقعیت های زمانی در طول روز یا سال شدت نور را تنظیم کنید.

  • دمای نور ها نیز نکته مهمی است که باید به حد متعادلی از نور های سرد و گرم استفاده نمایید. البته در این زمینه رنگی که برای دکوراسیون آشپزخانه استفاده کرده اید نیز اثر گذار است.

با الهام از cuisinesteam

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جشنواره ی آفر ویژه

سبد خرید
بنر هدر

ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

فروشگاه
0 موارد محصول
حساب کاربری من
خانه
بلاگ