در سالهای اخیر نوعی از میز تلویزیونها بسیار بین عموم مردم رایج شده و محبوبیت فراوانی پیدا کرده است که با عنوان میز تلویزیون دیواری شناخته میشود. این نوع میز تلویزیونها به دلیل مناسب بودن برای اکثر دکوراسیون خانههای امروزی که میتوان از بین آنها به مینیمال، مدرن، معاصر و غیره اشاره نمود، مورد استقبال قرار گرفتهاند و همین دلیل کافی بود تا مجموعه ما یعنی گامی نو اقدام به ارائه این مدل میز تلویزیونها نماید که میتوانید با مراجعه به دستهبندی مربوطه از آنها دیدن نمایید و مدل محبوب خود را سفارش دهید.
اما با توجه به تنوع و گستردگی این نوع میز تلویزیونها چگونه میتوانیم انتخابی درست و مناسب با دکوراسیون خانه خود داشته باشیم؟ چگونه به وسیله مدلهای مختلف موجود در بازار که شکلها، طرحها و رنگهای مختلفی دارند گیج نشویم؟ ما در این مقاله به شما راهکارهایی را آموزش میدهیم که به واسطه آن بتوانید میز تلویزیون مناسب خود را انتخاب کنید.
میز تلویزیون دیواری چیست؟
میز تلویزیونهای دیواری از انواع این محصولات هستند که با اشغال حداقلی فضا به خانه شما زیبایی و جلوه لازم را میدهند و همین امر میتواند به شما کمک کند تا آن را به راحتی با دکوراسیون خانه خود و سایر وسایل مانند میز تحریر تاشو و کتابخانه تطبیق دهید. اما در انتخاب یک میز تلویزیون دیواری باید نکات مهمی را در نظر داشته باشید تا بعد از انتخاب دچار پشیمانی نشوید:
میز تلویزیون دیواری پناه
2,800,000 تومان
میز تلویزیون دیواری دومان
3,400,000 تومان
میز تلویزیون دیواری مایان
3,200,000 تومان
اندازه
اولین چیزی که باید در هنگام خرید یک میز تلویزیون دیواری یا ایستاده به آن توجه کنید این است که فضای مناسب برای قرارگیری میز تلویزیون شما چه مقدار می باشد. پس در اولین گام، متر خود را بردارید و دیواری که قرار است میز تلویزیون را روی آن نصب کنید اندازهگیری نمایید. این کار به شما در انتخاب میز هم بسیار کمک میکند زیرا گزینههای بسیار بزرگ و بسیار کوچک از میان انتخابهای شما حذف می شود. البته باید اندازه سایر وسایل که در این فضا قرار میگیرند را نیز برسی نمایید برای مثال مبل ها یا میز ناهار خوری از این دست وسایل هستند.
وزن
دومین پارامتر مهم در انتخاب یک میز تلویزیون دیواری وزن است. شما باید وزن دو وسیله را در هنگام خرید مورد توجه قرار دهید؛ اول وزن خود میز است که باید به وسیله پیچهای مخصوص به دیوار نصب شود و آیا دیوار و پیچهای شما قابلیت تحمل وزن میز را دارند یا خیر؟ و آیا ارائه دهنده کالا تمهیدات لازم برای نصب میز به دیوار را فراهم نموده است؟ پس از آن باید به وزن میز تلویزیون و یا وسایلی که قرار است روی میز قرار دهید توجه نمایید. بعضی از میزها مانند یک میز کنسول آینه ایی، قابلیت تحمل وزن تلویزیونهای بزرگتر را دارند و برخی دیگر تنها برای تلویزیونهای سبک و کوچک طراحی شدهاند قبل از خرید حتماً از این مورد اطمینان حاصل نمایید.
نیاز سنجی
قبل از خرید یک میز تلویزیون دیواری باید برآورد کنید که چه نیازهایی را انتظار دارید تا پاسخ داده شود. برای مثال اگر دستگاههای گیرنده، ستاپ باکس یا یک کنسول بازی دارید و تمایل دارید که این دستگاهها را در کنار تلویزیون و در میز تلویزیون دیواری خود جای دهید؛ باید میز تلویزیون انتخابی شما فضای مناسب برای قرارگیری آنها را داشته باشد و یا اگر ترجیح میدهید که اطراف تلویزیون شما ساده و بدون جزئیات باشد میتوانید به مدلهای سادهتر فکر کنید.
شاید هم ترجیح میدهید که میز شما به یک یا چند شلف دیواری مجهز باشد تا برای قرار دادن دکوریهای خود فضای مناسب داشته باشید. یا برای مثال میخواهد در اتاق خواب در کنار میز آرایش مدرن خود آن را جای دهید. اگر به این نکات و نیازهای خود قبل از خرید میزتان دقت کنید پس از خرید دچار پشیمانی نخواهید شد.
یکی از موارد مهم که قبل از خرید میز تلویزیون باید به آن توجه کنید این است که اندازه تلویزیون شما با سایز میز تناسب داشته باشد. بهترین انتخاب این است که از اطراف تلویزیون شما ۱۰ الی ۲۰ سانتی متر حداقل فضا خالی و اضافه باقی بماند و همچنین سعی کنید که هرگز میز انتخابی شما از تلویزیون کوچکتر نباشد.
از عناصر مهم و اشغال کننده فضای زیادی که عموماً در کنار میز تلویزیونها قرار میگیرد میتوانیم به اسپیکرها و یا ساندبارها اشاره کنیم اگر شما از یک یا دو تا از این وسایل استفاده میکنید، قبل از انتخاب میز تلویزیون فضای کافی برای قرار دادن آنها را نیز در نظر بگیرید تا بعد از خرید مجبور نباشید تا آنها را به شیوهای نامناسب کنار میزتان قرار دهید. درست مانند کاری که با کمد لباس چوبی و دراور چوبی خود انجام می دهید.
میز تلویزیون گلسا
4,000,000 تومان
میز تلویزیون دیواری پارسا
3,950,000 تومان
میز تلویزیون دنیس
6,750,000 تومان
سبک دکوراسیون
خواب قبل از انتخاب و خرید یک میز تلویزیون سبک دکوراسیون خانه شما به ویژه اتاق نشیمن بسیار حائز اهمیت است! زیرا میز تلویزیون که عموماً به عنوان نقطه کانونی خانه در نظر گرفته میشود و تاثیر مستقیمی در نتیجه چیدمان منزل شما خواهد داشت.
فرقی نمیکند که دکوراسیون خانه شما چه سبکی باشد از مینیمال گرفته تا مدرن، معاصر، کلاسیک، بوهو و غیره وسایل انتخابی شما باید با آن تطابق داشته باشد. اگر عناصر دکوراسیون شما مانند میز تلویزیون، میز جلو مبلی چوبی و جاکفشی مدرن در کنار هم دیده میشود، بهتر است آنها را در یک سبک و رنگبندی انتخاب نمایید تا با هم ست باشد و جلوه زیباتری به دکوراسیون خانه شما بدهد.
فضای استفاده از میز تلویزیون هم بسیار مهم است، اگر شما این میز تلویزیون را برای اتاق نشیمن خود میخرید مطمئناً تعداد گزینههای بیشتری برای انتخاب پیش رو خواهید داشت. اما اگر میخواهید که یک تلویزیون را در دفتر کار در جوار میز تحریر یا اتاق خواب روبروی تخت خواب راحتی خود قرار دهید با توجه به سبک و اندازه انتخابی، تعداد گزینههای کمتری را میتوانید برگزینید. پس مهم است که فضای قرارگیری میز تلویزیون را هنگام انتخاب در نظر داشته باشید.
متریال
یکی از عوامل بسیار مهم در انتخاب یک میز تلویزیون به خصوص میز تلویزیون دیواری، متریال استفاده شده در ساخت آن است. به دلیل اینکه این نوع میز تلویزیونها به وسیله پایه روی زمین قرار نمیگیرند باید دارای مقاومت و استحکام بیشتری باشند؛ تا پس از مدتی بر اثر عوامل مختلف از محل نصب خود سقوط نکنند و یا بر اثر تحمل وزن خود میز و اشیای قرار گرفته روی تغییر حالت ندهند.
از بهترین متریالی که میتوان برای ساخت میز تی وی استفاده کرد ام دی اف است این ماده مشتق شده از چوب طبیعی دارای استحکام بالایی است که ظاهر زیبایی نیز دارد و به راحتی امکان ست کردن رنگهای مختلف با وسایل دیگر مانند صندلی و نشیمن، برای شما فراهم است.
از طرفی ام دی اف قیمت مقرون به صرفهترین نسبت به چوب دارد، در حالی که میتوان روی ظاهر زیبای آن حساب کرد. هرگز در انتخاب متریال به سراغ مواردی مانند نئوپان نروید زیرا تراکم ورقهای آن بسیار پایین است و پس از مدتی دچار قوس میشوند یا به اصطلاح دل میدهند.
مدیریت سیم
یکی از مواردی که در انتخاب میز تلویزیونهای دیواری عموماً از قلم میافتد این است که سیم وسایل الکترونیکی از جمله خود تلویزیون به گونهای مدیریت شود که باعث نشود ظاهر میز تلویزیون و اطراف آن زشت شود.
بهتر از میز تلویزیونی را انتخاب کنید که دارای سوراخ داکت برای عبور سیمها باشد و حتی الامکان نیست تلویزیون خود را نزدیک به پریز برق نصب نمایید تا مجبور نباشید فاصله زیادی سیمها را از محل قرارگیری تا پریز مدیریت کنید.