عطر ها از به عنوان اکسسوری های لاکچری هم از جانب خانم ها و هم آقایان بسیار مورد توجه است. اگر دکوراسیون عطرفروشی شما زیبا و شیک باشد احتمال اینکه افراد بیشتری را به خود جذب کنید و درصد مشتریان خود را افزایش دهید، بیشتر می شود.
برای چیدمان دکوراسیون یک فروشگاه عطر باید مراحلی را دنبال کنید تا به نتیجه مناسبی برسید. از جمله انتخاب تم برای فروشگاه، ویترین مناسب برای نمایش عطر ها، انتخاب رنگ های مناسب برای فضای مغازه، برطرف کردن تمام نیاز های مشتریان کارهایی است که باید برای دکوراسیون خود انجام دهید.
در ادامه این مقاله از گامی نو شما را با مراحل چیدمان دکوراسیون یک فروشگاه عطر آشنا می کنیم. همچنین از تصاویر می توانید برای ایده گرفتن کمک بگیرید.
قدم اول، الهام و ایده پردازی
در اولین قدم باید ایده هایی برای دکوراسیون خود پیدا کنید. فرقی نمیکند که یک مغازه یا یک خانه را می خواهید دکور کنید، پیدا کردن ایده و الهام باید در اولویت شما باشد، سایت های مختلف، اینستاگرام و پینترست منبع های مناسبی برای پیدا کردن دکوراسیون مورد علاقه تان است.
قدم دوم، تم فروشگاه رو انتخاب کنید
بعد از این که ایده های خود را پیدا کردید، زمان انتخاب تم است. تمی که انتخاب میکنید باید بتواند حس و حالی که در نظر دارید را به مشتریان و مخاطبین شما انتقال دهد. برای مثال اگر یک فروشگاه عطر مخصوص خانم ها دارید یا می خواهید بخشی از مغازه تان را به این گروه اختصاص دهید، برای آن بهتر است به سراغ رنگ های پاستلی و ملایم و جزییات و اکسسوری های ظریف بروید.
یا اگر تمایل دارید همین کار را برای آقایان اجرا کنید، رنگ های تیره و دارک و استفاده از دکوری های شاخص تر می تواند جذابیت بیشتری ایجاد کند. برای انتقال حس خاص و بودن لوکس بودن رنگ های طلایی، نقره ، مشکی و سفید بهترین انتخاب ها هستند.
متریال و بافت هایی که استفاده کنید نیز در تاثیر گذاری حس و حال مغازه شما موثر هستند. برای مثال چوب و فلز می تواند حس مدرن بودن را بدهد یا استفاده از حریر و مخمل فضا را شیک میکنند.
قدم سوم، رنگ ها را هوشمندانه برگزینید
همانطور که میدانید رنگ ها دارای قدرت هستند و می توانند روی احساسات افراد اثر بگذارند. برای انتقال آنچه می خواهید و تاثیر روی مشتریان خود باید از رنگ ها کمک بگیرید. با کمک رنگ های تند و جذاب هیجانات افراد را نشانه بگیرید و آن ها برای خرید ترغیب کنید یا با انتخاب رنگ ها ملایم و آرامش بخش مانند آبی و سبز به آن ها تلقین کنید که مورد اعتماد هستید. میتوایند این رنگ ها را در غالب یک تابلو نقاشی بالای میز کنسول مدرن استفاده کنید.
شما میتواند نه تنها در دکوراسیون بلکه در بسته بندی محصولات نیز از رنگ ها برای رساندن پیام خود به مشتریان تان استفاده کنید. قبل از انتخاب رنگ ها روی آنها و پیام هایی که در پی دارند تحقیق کنید و همچنین آنچه می خواهید از برند خود نمایش دهید را نیز در نظر داشته باشد تا انتخاب هایی هوشمندانه داشته باشید.
قدم چهارم، هدف درگیر کردن حواس است
درست است که در خصوص انتخاب عطر همه چی به رایحه ختم می شود اما برای این که اثر گذاری بیشتری روی مشتریان بالقوه خود داشته باشید و بتوانید تعداد بیشتری از آن ها را به بالفعل تبدیل نمایید، باید حواس دیگری به جز بویایی را نیز هدف بگیرید آن ها را تحت تاثیر قرار دهید.
برای مثال برای تحریک حس شنوایی از موزیک های جذاب و هماهنگ با تم فروشگاه خود کمک بگیرید و یا به جای قرار دادن عطر ها در قفسه های ساده با ویترین های جذاب و آینه دکوراتیو حس بینایی مشتریان را شگفت زده کنید. با کمک بافت های مختلف نیز میتواند حس لامسه را برای رسیدن به خواسته خود مورد استفاده قرار دهید.
قدم پنجم، توجه به جزئیات ذو فراموش نکنید
برا این که بتوانید یک دکوراسیون خاص برای فروشگاه عطر خود ایجاد کنید، باید به تمام جزئیات و چیز های کوچک که شاید از نظر خیلی ها مهم نباشد توجه کنید. فراموش نکنید که همین جزئیات است که شما را از سایرین متمایز میکند و باعث میشود که تجربه خرید مشتریان شما، آن ها را به مشتریان وفادار تبدیل کند.
لوسترها و چراغ ها، صندلی و نشیمن و مبل ها، پیشخوان ها و شلف چوبی، کمد لباس ، متریال استفاده شده در کف و سقف، دکوری ها و اکسسوری ها همه باعث میشود مشتری شما حس کند که خاص و در مرکز توجه است و او را برای خرید ترغیب کند.
قدم ششم، تجربه خرید را دلپذیر سازید
مشتریان شما باید آزادی عمل در فروشگاه داشته باشند و توسط فروشندگان به صورت اختصاصی مشاوره دریافت کنند. به عنوان یک متخصص اگر بتوانید عطری را که با ویژگی ها و سلایق مشتری شما همخوانی دارد را به او ارائه دهید، او را به خود متعهد می کنید تا بار ها و بار ها از خدمات شما استفاده کند.
می توانید با ایده هایی مثل حک کردن اسم مشتری یا نوشت اسم روی پاکت به او توجه لازم را بدهید و باعث شوید نتواند شما را فراموش کند.